Palvelut

TERÄHUOLTOPALVELUT


Haluamme tehdä lastuavien työkalujen huoltamisesta helppoa ja vaivatonta. Meillä työkalujen teroitus ja PVD-pinnoitus tehdään saman katon alla omissa tuotantotiloissamme Tikkakoskella. Terähuoltopalvelullamme on Avainlippu-tunnus.

Huoltopalvelut

TERÄHUOLTOPALVELUT

Lastuavan työkalun huoltaminen kannattaa! Työkalusta saadaan kaikki irti huoltamalla sitä oikein ja riittävän usein.

Teroitus ja PVD-pinnoitus – Nopeasti, vaivattomasti ja laadukkaasti

Haluamme tehdä lastuavien työkalujen huoltamisesta helppoa ja vaivatonta. Meillä työkalujen teroitus ja PVD-pinnoitus tehdään saman katon alla, joten ylimääräisiä viiveitä ei ole. PVD-pinnoitus sisältyy myös aina automaattisesti huoltohintoihimme.

Tarjoamme asiakkaillemme kätevät ja turvalliset huoltolaatikot, joihin työkalut on helppo pakata. Huoltoautomme noutaa työkalut sovitusta paikasta sovittuna aikana ja palauttaa ne huollon jälkeen takaisin. Myynti- ja asiakaspalvelutiimimme puolestaan pitää huolen siitä, että saat jokaisesta huoltotilauksesta tilausvahvistuksen ja tiedät aina, missä mennään. Kun työkalu tulee lopulta elinkaarensa päähän, me kierrätämme sen puolestasi.

Huollamme mm. porat, jyrsimet, kierretapit, kalvimet, vierintäpistoterät, vierintäjyrsimet, aventimet, avenninpalat, upottimet, avartimet, väljentimet ja hydraulimutterit.

JR-Tarra helpottaa työkalujen tunnistamista ja vastaanottoa

Työkalut saattavat päätyä tuotannossa vääriin tuubeihin, mikä hankaloittaa niiden tunnistamista. Halusimme ratkaista tämän ongelman, joten loimme JR-Tarran. Huollon yhteydessä työkalun muovituubiin liimattava tarra sisältää työkalun tuotetiedot ja tarvittaessa viivakoodin. Viivakoodi voidaan luoda, jos työkalulla on esimerkiksi EAN-koodi tai JR-tuotetunnus.

Kun työkalun tuotetiedot löytyvät tarrasta, työkalujen vastaanottaminen ja varastointi on helppoa ja nopeaa!

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä

Terähuoltopalvelullamme on Avainlippu-tunnus. Kun valitset meidän terähuoltopalvelumme, tuet samalla suomalaista työtä.

OTA YHTEYTTÄ 020 762 2220 |