Tuotteet

JYRSINTÄ


Tuotevalikoimamme kattaa kaikenlaiset jyrsimet – myös toiveidesi mukaan toteutettuna! Materiaaleina kovametalli, juotettu kovametalli/CBN tai pulveripikateräs. Toimitamme jyrsimet joko PVD-pinnoitettuna tai pinnoittamattomana, jos työstökohde on esimerkiksi alumiini. Tarjoamme työkaluille myös huoltopalvelun.

Jyrsintä

Muotojyrsimet

Muotojyrsimillämme voit saavuttaa huomattavia koneistusaikasäästöjä. Ne mahdollistavat muotojen koneistuksen ilman kolmiakselijyrsintää. Suunnittelemme ja valmistamme mm. T-urajyrsimiä, lohenpyrstöjyrsimiä ja O-rengasjyrsimiä. Meiltä saat muotojyrsimet myös juotetuilla paloilla.

Erikoismitoitetut jyrsimet

Valmistamme erikoismitoitetut jyrsimet toiveidesi mukaan. Meiltä saat mm. epätasajako-, rouhinta- ja viimeistelyjyrsimet sekä erikoispitkät jyrsimet. Näiden jyrsinten toteutuksessa vain mielikuvitus on rajana!

Moduulijyrsimet

Moduulikiekkojyrsimet ja moduulivarsijyrsimet toiveidesi mukaan toteutettuna.

Vaihtopalajyrsimet

Vaihtopalajyrsimet PCD-, CBN- ja kovametallipaloilla. Jyrsimet soveltuvat vaativiin tarkkuuskoneistuksiin kuten moottorilohkojen koneistuksiin.

Kierrejyrsimet

Kierrejyrsimet suurten kierteiden tehokkaaseen ja laadukkaaseen valmistukseen. Valmistamme kierrejyrsimiä kovametallista. Tarvittaessa toimitamme kierrejyrsimiä myös vaihtopaloilla.

Kiekkojyrsimet

Kiekkojyrsin on hyvä valinta, kun tavoitellaan suurempia ainepoistoja kuin mitä tappijyrsimellä voidaan saavuttaa. Valmistamme kiekkojyrsimiä pikateräksestä ja kovametallista. Meiltä saat kiekkojyrsimen myös vaihtopaloilla.

Kaiverrustyökalut

Kaiverrusterät soveltuvat muovin, puun ja kevytmetallien työstöön. Valmistamme kaiverrusteriä kovametallista nostavalla, painavalla ja suoralla lastu-uralla. Kaiverrusterämme käyvät kaikkiin koneisiin.

Standardijyrsimet

Valmistamme Ø4-Ø20 mm standardijyrsimiä 2-, 3- ja 4-leikkuisina. Näitä jyrsimiä toimitamme myös suoraan varastostamme.

OTA YHTEYTTÄ 020 762 2220 |