Tuotteet

HAMMASTUSTYÖKALUT


Meiltä saat laadukkaat Gleason-hammastustyökalut sekä teknisen tuen ja työkaluhuollon. Tarjoamme hammastustyökaluille aina työstöarvosuositukset. Asiantuntijamme auttavat tarvittaessa myös menetelmäkehityksessä ja operaattoreiden koulutuksessa.

Olemme Gleason-työkalujen virallinen edustaja Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Virossa.

Hammastustyökalut

HAMMASTUSTYÖKALUT

Vierintäjyrsimet

Reiälliset ja varrelliset vierintäjyrsimet rouhintaan ja viimeistelyyn, suorille ja nousullisille hammaspyörille. Materiaaleina pulveripikateräs ja kovametalli. Tuotepalettimme kattaa vierintäjyrsimet suorakylkisille ja evolventtiurituksille, kytkentäviisteytyksille, kierukkapyörille, hammastangoille, ketjupyörille, hammashihnapyörille ja roottoreille. Toimitamme myös vaihtopalajyrsimiä sekä HDR-vierintäjyrsimiä tehorouhintaan.

  • Moduulit 0.3-40 (DP 80-0.6)
  • Ulkohalkaisija 12-430 mm

Vierintäpistoterät

Kiekko-, kuppi- ja kellomalliset sekä varrelliset vierintäpistoterät sisä- ja ulkopuolisille hammastuksille. Valikoimastamme löytyvät myös power skiving -terät tehokkaasen hammastukseen. Tarjoamme teriä myös erikoismuodoille.

  • Moduulit 0.5-17 (DP 48-1.5)
  • Ulkohalkaisija 12-310 mm
  • Nousukulma 0-50°

Vaihtopalatuotteet

Tarjoamme vierintäjyrsimet, kiekkojyrsimet ja vierintäpistoterät vaihtopaloilla.

Kartiopyöräterät

Tarjoamme laajan valikoiman teriä eri kartiopyörämenetelmiin.

Moduulikiekkojyrsimet

Moduulikiekkojyrsimet pikateräksestä ja kovametallista toiveidesi mukaan toteutettuna. Kiekkojyrsimet räätälöidään eri hammasluvuille.

Moduulivarsijyrsimet

Suunnittelemme ja valmistamme moduulivarsijyrsimet hammastuksien rouhintaan ja viimeistelyyn. Tämä kustannustehokas CNC-koneille suunniteltu yhden kiinnityksen ratkaisu soveltuu hyvin myös kiiretarpeeseen, sillä voimme valmistaa jyrsimiä tarvittaessa myös nopealla aikataululla. Moduulivarsijyrsin soveltuu myös sorveille, joissa on pyörivät työkalut.

  • Moduulialue 1-40

Viisteytys- ja purseenpoistotyökalut

Viisteytys- ja purseenpoistotyökalut hammaspyörien massavalmistukseen. Nämä tehokkaat työkalut soveltuvat sekä märkä- että kuivatyöstökoneisiin, ja niillä on pitkä elinkaari. Viisteen muoto ja koko voidaan määritellä toiveidesi mukaan.

  • Moduulit 0,8-6

Kaavintaterät

Kaavintaterät viimeistelyyn sekä sisä- että ulkopuolisille hammastuksille. Voimme toimittaa terän myös kovametallipaloitettuna.

  • Moduulit 0.5-18
  • Max. työkaluleveys 50,8 mm

OTA YHTEYTTÄ 020 762 2220 |