Tuotteet

REIÄNVALMISTUS


Suunnittelemme ja valmistamme porrasporia ja erikoismitoitettuja poria, joita ei löydy muiden työkaluvalmistajien standardikatalogeista. Poramme mahdollistavat reiän valmistamisen yhdellä työkalulla, mikä tuo aika- ja kustannussäästöjä. Valmistamme poria kovametallista ja pikateräksestä myös läpijäähdytettynä.

Tuotevalikoimastamme löydät myös erilaiset kalvaimet ja avartimet toiveidesi mukaan toteutettuna. Standardityökaluja toimitamme yhteistyökumppaneidemme kautta. Tarjoamme työkaluille myös terähuollon ja PVD-pinnoituksen.

Reiänvalmistus

Muotoporat ja porrasporat

Muoto- ja porrasporamme mahdollistavat reikien valmistamisen nopeasti ja tehokkaasti. Aikaa säästyy, kun muodot pystytään toteuttamaan yhdellä työkalulla. Asiantunteva suunnittelumme auttaa sinua oikean poraratkaisun löytämisessä.

Standardiporat

Toimitamme suurtehoporia, kierukkaporia, kanuunaporia ja kruunuporia.

Kalvaimet

Suunnittelemme ja valmistamme konekalvaimia, käsikalvaimia sekä Bergin kalvaimia. Voimme toteuttaa kalvaimia myös erikoismitoille. Materiaaleina käytämme pikaterästä, kovametallia sekä juotettua kovametallia.

Avartimet

Avartimet reiän viimeistelyyn. Valmistamme avartimia pikateräksestä, kovametallista ja juotetuilla kovametallipaloilla. Toimitamme myös vaihtopalallisia avartimia.

Venttiilipesätyökalut

Modernit venttiilipesätyökalumme mahdollistavat pesien tehokkaan valmistamisen. Suunnittelemme ja valmistamme porat ja kalvaimet toiveidesi mukaan.

Kierretapit

Toimitamme tavallisia ja manglaavia kierretappeja.

Upottimet

Toimitamme viisteupottimia, tasoupottimia, erikoisupottimia sekä upottimia ohjaimella.

OTA YHTEYTTÄ 020 762 2220 |