Uutinen

Tiedote: JR-Tools Oy investoi ja vahvistaa konekapasiteettiaan porahuollossa


Suomen suurin metalliteollisuuden lastuavien erikoistyökalujen valmistaja ja jälleenmyyjä JR-Tools Oy vahvistaa konekantaansa uudella Schneeberger Aries NGP+ -CNC-hiomakoneella. 

Jyväskylän Tikkakoskella toimiva JR-Tools Oy investoi uuteen Schneeberger Aries NGP+ -CNC-hiomakoneeseen, joka otetaan käyttöön kevään 2023 aikana. “Liikevaihtomme on kasvanut keskimäärin yli 10 prosenttia joka vuosi viimeisten viiden vuoden aikana. Porahuollon kasvu ja isot kasvavat asiakkuudet edellyttävät koneinvestointeja ja lisäkapasiteetin hankkimista”, toteaa JR-Tools Oy:n toimitusjohtaja Pasi Rönn. “Valitsimme Schneeberger Aries NGP+:n, koska se sopii hyvin yhteen olemassaolevan konekantamme kanssa. Tavoitteena on myös entisestään sujuvoittaa työntekoa porasolussa”, kertoo JR-Tools Oy:n myyntijohtaja Veli-Matti Uusitalo. 

Koneinvestointien ohella JR-Tools panostaa myös sisäisten prosessiensa kehittämiseen. Yrityksen koko henkilöstö osallistuu tämän ja ensi vuoden aikana Humaanikone Oy:n Lean-valmennukseen. “Kun päivitämme konekantaamme, haluamme pitää huolen myös siitä, että kehitämme samalla omia sisäisiä prosessejamme. Tavoitteenamme on tehdä työn kehittämisestä jatkuvaa ja parantaa myös työhyvinvointia, sillä osaava ja motivoitunut henkilöstö on yrityksemme tärkein voimavara”, toteaa Rönn.  

JR-Toolsin liikevaihto oli viime vuonna 2,6 miljoonaa euroa. Kuluvana vuonna yritys on ollut jälleen hyvässä kasvuvauhdissa. “Tänä vuonna liikevaihdossa päästään todennäköisesti hyvin lähelle kolmea miljoonaa euroa”, arvioi Rönn. “Terähuollossa on edelleen valtavasti kasvupotentiaalia, koska Suomessa on paljon konepajoja ja sen myötä isot markkinat”, hän lisää. 

Lisätietoja: 

Toimitusjohtaja Pasi Rönn 

+358 (0)50 469 7921

Myyntijohtaja Veli-Matti Uusitalo

+358 (0)40 835 8075


JR-Tools Oy on metalliteollisuuden lastuavia erikoistyökaluja valmistava yritys, joka toimii Jyväskylän Tikkakoskella historiallisissa kivääritehtaan tiloissa. JR-Tools on alansa suurin ja monipuolisin yritys Suomessa, ja sen konekanta mahdollistaa kovametallisten ja HSS-erikoistyökalujen valmistuksen lisäksi huollon ja PVD-pinnoituksen. Oman työkalutuotannon lisäksi yritys maahantuo erilaisia hammastustyökaluja. www.jrtools.fi

Lue myös


Konepaja-messut 19.–21.3.2024

Olemme mukana Tampereen Konepaja-messuilla 19.–21.3.2024.

Rekry: Tekninen myyjä

Etsimme teknistä myyjää Tikkakoskelle vakituiseen työsuhteeseen. Olisitko se sinä?

Olemme siirtyneet maalämpöön

Olemme tällä viikolla siirtyneet käyttämään toimitiloissamme maalämpöä.