fbpx

UUTISET

JR-Tools Alihankinta-messuilla 21.–23.9.2021!

Olemme mukana Alihankinta-messuilla Tampereella 21.–23.9.2021!

Tiedote: JR-Tools Oy vahvistaa lastuavien työkalujen huoltopalveluaan

Suomen suurin metalliteollisuuden lastuavien erikoistyökalujen valmistaja ja jälleenmyyjä JR-Tools Oy vahvistaa huoltopalveluaan.

Kesäloma-aika JR-Toolsilla

Pian on taas kesälomien aika! Tuotantomme lomailee pääasiassa viikoilla 29 ja 30 (19.7.-1.8.2021).

Uutuus: JR-Tarra

Uusi JR-Tarra tekee työkalujen vastaanottamisesta ja varastoinnista helppoa ja nopeaa!

JR-Tools Instagramissa!

Löydät JR-Toolsin nyt myös Instagramista!

Hyvää joulua!

Toivotamme kaikille rauhallista joulua ja menestyksekästä uutta vuotta 2021! 

Kesälomat 2020

Kesäloma-aika lähestyy! JR-Tools on suljettu kesälomien vuoksi 20.-31.7.2020 (viikot 30-31). 

Kesäkampanja!

Tarjoamme 2-leikkuiset jyrsimet, DMILL-monitoimijyrsimet ja NC-esiporat nyt puoleen hintaan!

JR-Tools palvelee normaalisti koronavirustilanteesta huolimatta

Palvelemme asiakkaitamme normaalisti vallitsevasta koronavirustilanteesta huolimatta.

Pirkanmaan työkaluhuoltokierrokset joka keskiviikko 18.3. alkaen

Parannamme työkaluhuoltopalveluamme Pirkanmaan alueella!

Tiedote: JR-Tools Oy:n tuotevalikoima laajenee FMT Tooling Systemsin laadukkailla erikoistyökaluilla

Suomen suurin metalliteollisuuden lastuavien erikoistyökalujen valmistaja ja jälleenmyyjä JR-Tools Oy on aloittanut portugalilaisen Frezite Groupin FMT Tooling Systems -erikoistyökalujen jälleenmyyjänä. Tuotevalikoimaan kuuluvat erikoistyökalut vaihtopaloilla ja juotetuilla paloilla.

SIIRRETTY:Konepaja-messut 2020

Tampereen Konepaja-messut on siirretty myöhempään ajankohtaan koronaviruksen vuoksi.

Joulunajan aukiolo

Toivotamme kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme hyvää joulua ja menestyksekästä uutta vuotta 2020! Vietämme joululomaa viikolla 52, ja myyntitiimimme palvelee jälleen 30.12. alkaen osoitteessa sales@jrtools.fi.

JR-Tools Konekuriirin joulukuun numerossa (10/2019)

Konekuriirin joulukuun numero (10/2019) uutisoi yrityksemme kasvusta ja investoinneista.

JR-Tools Keskisuomalaisessa 21.9.2019

Keskisuomalainen uutisoi 21.9. yrityksemme kasvusta ja kehityksestä. Jutun voi lukea paperilehden sivuilta 14-15 sekä lehden verkkosivuilta (vain tilaajille): https://bit.ly/2ml3HVM

Alihankinta-messut 24.-26.9.2019

JR-Tools on mukana Alihankinta-messuilla 24.-26. syyskuuta.

JR-Tools Eurometalli-lehdessä

Tuore Eurometalli-lehti (7/2019) uutisoi yrityksemme investoinneista ja kasvusta. Juttu löytyy lehden sivulta 84. Näköislehden artikkeli: https://bit.ly/2kwehZC

JR-Tools EMO-Messuilla 17.-18.9.

Osallistumme EMO-messuille Hannoverissa 17.-18. syyskuuta.

Tiedote: JR-Tools Oy kasvaa, investoi ja panostaa viestintään

Metalliteollisuuden lastuavia erikoistyökaluja Jyväskylän Tikkakoskella valmistava JR-Tools Oy kasvaa ja investoi. Tänä vuonna yrityksen tilauskanta on ollut ennätyksellisellä tasolla ja myös liikevaihdon odotetaan kasvavan liki 20 prosentilla. Kasvun myötä JR-Tools on vahvistanut konekantaansa ja panostaa aiempaa enemmän myös viestintään.   

Kesälomat 2019

Kesälomien vuoksi toimimme vajaalla tuotantokapasiteetilla viikkojen 29-31 aikana.

Uusi Schneeberger Gemini NGM

JR-Tools Oy:n tuotantokapasiteetti on kasvanut uuden Schneeberger Gemini NGM:n myötä.

JR-Tools sosiaalisessa mediassa

Voit seurata meitä sekä Facebookissa että LinkedInissä. Sosiaalisen median kanavistamme löydät tuoreimmat uutiset, kuvat ja videot. Pääset sivuillemme klikkaamalla alla olevia linkkejä: JR-Tools Facebook JR-Tools LinkedIn

Joulunajan aukiolo

JR-Tools toivottaa hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! Kiitämme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme hyvästä yhteistyöstä vuonna 2018. Vietämme joululomaa viikolla 52 ja osittain viikolla 1. Työt jatkuvat täydellä teholla 2.1.2019.

JR-Tools Werkzeug Technik -lehdessä

Teknologia-alan lehti Werkzeug Technik mainitsee JR-Toolsin englanninkielisessä pinnoitusaiheisessa artikkelissaan ”Hybrid Coatings with Boron Break the Rule”. Lehden online-version voit lukea täällä (artikkeli sivuilla 108-109). Tarjoamme yksi- ja monikerrospinnoitteita märkä- ja kuivatyöstöön. Myös asiakaskohtaisen pinnoitteen räätälöiminen on mahdollista. Jos kiinnostuit, kysy lisätietoja osoitteesta sales@jrtools.fi.

PVD-operaattori

PINNOITUSOPERAATTORI Hae työpaikkaa Pinnoitusoperaattori, JR-Tools JR-Toolsin kasvupaineista johtuen etsimme nyt PVD-osastollemme pinnoitusoperaattoria. Hae tehtävään WORKPOWER yhteistyökumppanimme kautta.

Työkaluhioja

MANUAALI-/CNC-HIOJA Hae työpaikkaa Manuaali-/CNC-hiojaa, JR-Tools Yrityksellä on monipuolinen konekanta, joka mahdollistaa sekä HSS- että kovametallisten erikoistyökalujen valmistuksen, huollon sekä PVD-pinnoituksen. Toiminnan jatkuva kehittäminen on yrityksen perusta ja sillä varmistetaan, että työkalut ja palvelu ovat alan ehdotonta kärkeä. JR-Toolsin kasvupaineista johtuen etsimme nyt  Manuaali-/CNC-hiojaa. Hakeminen WORKPOWER:n kautta.

Alihankintamessut 25.9 – 27.9.2018

Olemme mukana Alihankintamessuilla. Messuosastomme C301. Tulettehan käymään!

Mittakone on nyt käytössä!

Mittakone Zoller Genius 3S

GDPR-asetus

GDPR-asetus astuu voimaan 25.5.2018. Saatte meiltä pyynnöstä selvityksen miten yhtiömme tallentaa henkilötietoja. Tallennamme henkilötietoja vain asiakas- tai toimittajasuhteeseen perustuen.

Konepajamessut 2018

Olemme konepajamessuilla mukana. Messuosastomme A652. Tulettehan käymään!

Investointipäätös

Olemme päättänyt vahvistaa konekantaamme kahdella erillisellä investoinnilla, joista molemmat entisestään parantaa läpimenoaikoja lastuavien työkalujen valmistuksessa sekä huollossa. Julkaisemma asiasta tarkempaa tietoa myöhemmin.

Investointi – Lasermerkkauslaite

Olemme investoineet uusimpaan lasermerkkausteknologiaan. Otimme käyttöön suomalaisen CAJO Technologies yhtiön merkkauslaserin. Uudella laserillamme pystymme merkkaamaan värillisiä merkkauksia muoveihin, metalleihin yms.

Verkkokauppa

Olemme lisänneet VERKKOKAUPPAAN uusia tuotteita. Käy katsomassa ja tilaa varastosta löytyviä tuotteita edulliseen hintaan!    

Verkkokauppa avattu!

Olemme avanneet verkkokaupan jonka kautta sekä yritykset että yksityishenkilöt voi tehdä tilauksia yleisimmistä tuotteistamme. Verkkokaupan linkki löytyy palvelut sivulta tai suoraan JR-Tools VERKKOKAUPPA

Lastuavien työkalujen myyjä

Etsimme joukkoomme lastuavista työkaluista kokemusta omaavaa teknistä myyjää jonka tehtävänä on JR-Tools Oy:n sekä jälleenmyyntituotteiden myynti pääasiassa kotimaassa. Mikäli tunnet olevasi tehtävään soveltuva niin laita viestiä ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen sales@jrtools.fi. Tärkeät ominaisuudet ovat : Tekninen tietämys lastuavista työkaluista. Itsenäinen ja omatoiminen työhön tarttuminen. Asiakaslähtöinen työskentelytapa.

Tuotantomme tehostuu! CIRRUS / CNC-hiomakone

Olemme käyttöönottaneet uuden CIRRUS-tuotannonohjausjärjestelmän, jonka kehitystyössä olemme olleet alusta alkaen mukana. Cirrus-järjestelmä näyttää meille kokoajan reaaliaikaista kuormitusdataa jokaisen koneemme osalta. Näin toimitusvarmuutemme tulee varmasti paranemaan ennustettavuuden lisääntyessä. Myös CNC-hiomakonekapasiteettimme on kasvanut jälleen ja tulemme vahvistamaan kapasiteettia edelleen! http://www.controla.fi/metalliteollisuus.html

Alihankinta 2017

Olemme jälleen vuosittaisilla ALIHANKINTA-messuilla Tampereella 26-28.09.2017! Osasto C301. Tervetuloa!

Kaikkea hyvää vuodelle 2017!

JR-Tools-tiimi toivottaa hyvää alkanutta vuotta! Tämäkin vuonna tarjoamme laadukkaita tuotteita ja palveluita teille optimoituina. Tehkäämme yhdessä vuodesta jälleen menestyksekäs!

ALIHANKINTA 2016

JR-Tools mukana jälleen vuosittaisilla ALIHANKINTA-messuilla Tampereella 27-29.09.2016! Osasto C301. Tervetuloa!

2016 KESÄTAUKO

JR-Tools Oy viettää kesälomaa viikot 29 ja 30 ja on tällöin suljettuna. Yhteyshenkilöt lomailevat seuraavasti: Pasi Rönn viikot 29-30 Veli-Matti Uusitalo  viikot 28-30 Petrus Syvänperä viikot 29-32 Jouko Puusaari viikot 29-30 JR-TOOLS HALUAA TOIVOTTAA KAIKILLE HYVÄÄ KESÄÄ!

UUTTA 2016!

Vuosi 2016 aloitetaan viime vuoden tavoin hienoilla investointiuutisilla. Konekantamme on kasvanut kipinäporalla AgieDrill, joka monipuolistaa ja tukee tuotantoamme sekä tuo erinomaisen lisän tarjoamiimme palveluihin. Toinen erinomainen uutinen on, että julkistamme Konepaja 2016 -messuilla Tampereella maaliskuussa kaksi uutta PVD-pinnoitetta! Tule osastollemme tutustumaan uutuuksiin tarkemmin!

Konepaja 2016 -messut

JR-Tools Oy esittelee toimintaansa Konepaja 2016 -messuilla Tampereen messukeskuksessa 15.-17.3.2016.   Tervetuloa vierailemaan osastollamme A431 ja juttelemaan laadukkaista ja kattavista työkaluratkaisuista!

ELMIA subcontractor 2015

JR-Tools Oy osallistuu Elmia Subcontractor messuille 10.-13.11.2015 Jönköpingissä Ruotsissa. Klikkaa messubanneria etusivullamme ja rekisteröidy messuille, saat vapaan sisäänpääsyn! TERVETULOA VIERAILEMAAN OSASTOLLEMME D02:35!

Alihankinta 2015

Osallistumme jälleen Alihankintamessuille Tampereen messukeskuksessa 15.-17.9.2015. Osastollamme tänä vuonna Gleason-asiantuntija 17.9. Lisäksi esittelemme uuden lankasahan tarjoamia palveluita ja mahdollisuuksia! Tervetulosa osastollemme C301

Esittelyvideo 2015

Olemme julkaisseet esittelyvideon moduulivarsijyrsimistämme! Löydät videon Youtubesta tai moduulivarsijyrsinsivultamme.

Kesälomainfo

JR-Tools Oy viettää kesälomia viikot 30-31. Elokuussa jatkamme jälleen täydellä höyryllä! Toimihenkilöt lomailevat seuraavasti: Pasi Tuohiluoma: viikot 27-28, 30-31 Jouko Puusaari: viikko 28, 30-31 Veli-Matti Uusitalo: viikot 29-32 Petrus Syvänperä: viikot 29-32 Jaakko Heikkilä: viikot 30-31 TOIVOMME KAIKILLE RENTOUTTAVAA KESÄÄ!!  

GLEASON-yhteistyö laajenee

Olemme laajentaneet yhteistyösopimustamme Amerikkalaisen työkalu- ja kiinnitinvalmistaja GLEASONIN kanssa maaliskuun 2015 alusta. Nykyään edustamme heidän tuotteitaan Suomen ja Viron lisäksi myös Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa! Edustuksemme kattaa kaikki Gleason-tuotteet Norjassa ja Tanskassa, sekä kartiomalliset työkalut Ruotsissa! Lisätietoja aiheesta Myyntijohtaja Veli-Matti Uusitalolta

Kampanja 2015

NYT varastossa olevat 2-4-leikkuiset perusjyrsimet ja epätasojakojyrsimet, DMILL-monitoimijyrsimet ja NC-Esiporat 20% alennuksella! Tiedustele tämän hetken varastotilanne osoitteesta sales@jrtools.fi. Kampanja työkaluhinnasto 2015

Investointiuutisia!

Vuosi 2015 laitetaan käyntiin hienolla investointiuutisella. Tuotantomme tueksi on saapumassa kevään aikana uusi LANKASAHA! Laite saadaan toimintaan jo ennen kesää, mutta täydessä valmiudessa sen tähdätään olevan kesän loppuun mennessä. Tällä investoinnilla vahvistamme edelleen JR-Toolsin osaamisaluetta, toimitusvarmuutta ja kustannustehokkuutta! Mikäli aihe herättää kysymyksiä, ota yhteys myyntitiimiimme!

Uudistettu sivusto julkaistu!

Tervetuloa JR-Tools Oy:n uudistetuille Internet-sivuille!   Sivuilla kattavasti tietoa yrityksestämme ja tarjoamistamme tuotteista ja palveluista!   Yhteystiedot-linkin alta löydät kontaktit yrityksemme hallintoon, myyntiin ja tekniseen henkilöstöön.

Joulunajan aukiolo

JR-Tools Oy viettää joulua viikon 52 ja osittain viikon 1. Palaamme työn ääreen täydellä tenholla Loppiaisen jälkeen 7.1.

Gulet world Аренда яхты в Турции Измир Чешме в Турции Яхта Assol Производители катамаранов в Турция My Ferhat Kaptan